torsdag 22. mai 2008

debut for veteraner:

KIDSA HAR ALLTID RETT

Førstkommende lørdag debuterer jeg som boom-operatør på Cinemateket. Det har seg sånn at når kara gutta boys i Gatas Parlament slepper plate blir det gjerne litt ekstra ståhei. Denne gangen er det ikke drapstrusler mot politikere eller uklarerte samples det dreier seg om, men derimot film. Plata Kidsa har alltid rett er filma i sin helhet og Gatas Parlament blir dermed de første som kan invitere til kinopremiere på et album. I tillegg til musikkvideoene fra plata inneholder DVDen alle de tidligere videoene pluss litt nytt visuelt snadder.

I tillegg til nevnte boom-operering medvirker undertegnede i halvannen video. Jeg forventer derfor å se alle venner og kjente på Cinemateket lørdag klokka 20.00. Det koster nitti spenn. Hvis du vil være sikker på å sikre deg plass kan du bestille billett på gataskino@gmail.com.

Plata, som altså kommer med DVD, kan du bestille her.

Og mens vi venter - kos dere med Hokus Pokus:

1 kommentar:

Jon Carlstedt Tønnessen sa...

Det har jo vært spekulert i spontanabort av tumleplassen også? :-)

Har jobba mye overtid i det siste, og tatt noen eksamener. Kommer en ny post i mårra, og derfra og ut er det fullt kjør!

Forresten har jeg en genser med påskrifta "Kidsa har alltid rett!" (ikke Rebell-gensern, men sjøllaga!). Og den har akkurat samme fonta som på kåvveret! =)

Tumleplassen kjører på Blogger, sur kaffe og revolusjonært pågangsmot. Giving blogging a bad name since 2005.