mandag 28. januar 2008

kan skje den beste:

JEG HAR BLITT REDAKTØR!

Så har jeg altså blitt redaktør. Tjo! Bladet heter Frontlinjer og har du fulgt remotely med på Tumleplassen i det siste bør du ha fått med deg et og annet diskret reklameinnslag. Frontlinjer har som utgangspunkt at vi vil være et samlingspunkt for antiimperialister i Norge. Samtidig vil vi skape debatt og ta et oppgjør med den konsensuspregede husroen som preger solidaritetsrørsla og den øvrige venstresida. Ingen vedtatt sannhet skal få stå uimotsagt. Ingen aktører kan føle seg trygge på at de ikke vil bli kritisert. Men vi ønsker også alle velkomne til å svare på kritikk, rette kritikk mot oss sjøl eller starte viktige debatter på eget initiativ. Frontlinjer skal ikke være nok et direktiv fra ytterste venstre om hva som for øyeblikket er de riktige tinga å mene. Vi skal være et forum for meningsbrytning, skarp debatt og teoriutvikling.

Frontlinjer har dessuten ambisjoner om mer enn bare å lage blad. Vi jobber for tida med en nettavis som vil bli mer nyhetsorientert og hyppigere oppdatert enn de eksisterende sidene. I tillegg arbeider vi med ymse utenlandsprosjekter og håper å kunne tilby aktivister turer til både Libanon og Baskerland i løpet av sommeren og høsten. Foreløpig er det bare økonomien som setter begrensinger for hva vi kan få til. Idèene er mange.

Jeg forventer altså at alle venner og bekjente sporenstreks tegner abonnement! Vi trenger abonnenter for å sikre en stabil økonomi (Frontlinjer vil ikke ha smuler fra de rikes bord og mottar ingen statsstøtte må vite). Det koster hundreogfemti spenn i året og sikrer deg minimum fem utgaver, kanskje fler. Noen utfordirnger i farta, også? Ok! Farsan, du har jo sagt så mye pent om oss. Zagen, du har et akkurat passe autistisk forhold til ytterste venstre til å få utbytte av bladet. Christian, nå som du er utmeldt og partiløs trenger du et nytt politisk alibi! Lysbakken, du må jo holde deg oppdatert på alle de urimelige anklagene mot partiet ditt. VamPus? Tør du?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hva slags visjoner kan vi vente oss fra den nye redaktøren da?

Brage sa...

Det er jo det jeg skriver - ingen kan øle seg trygge! Muhawhawhaw!

Anonym sa...

HAHAHAHA!
Okay, hva med en "sakset fra rødblogger-spalte"? For å gi oss rødbloggere en slags tilhørighet og pervertert distansert nærhetsforhold til blekka?

Brage sa...

Tja, kanskje verdt å kikke på. Det blir vel ellers kanskje blogger tilknytta nettavisa når den lanseres...

På gølvet sa...

Det må jeg si. Ikke tumle så mye da Brage!

farsan sa...

Faen! Dette kan bare bety en ting; sladderfraksjonen har lidd smertelig nederlag på FL-årsmøtet. Faen! Også nå når det endelig var noe bra med globaliserin ga..

Elvis Bling Laden sa...

ingen kan øl'e seg trygge?

Ingen har noensinne kunnet øl'e seg trygge i nærheten av deg!

fnord sa...

Kan man kanhende forvente seg en litt mer humørfullt utgave en det forrige? Litt kulturstoff hadde gjort seg, noen band-intervjuer etc. fra politisk oppegående band?

Ellers gleder jeg meg til å se nettavisen!

Anonym sa...

Brage, drit og dra lukt til helvete. Du suger på pikken til mimir kristijansson og alle veit det.

Tumleplassen kjører på Blogger, sur kaffe og revolusjonært pågangsmot. Giving blogging a bad name since 2005.