fredag 14. desember 2007

utlysning:

PÅ FLØTTEFOT

Etter fire fabelaktige år i Fredensborg Autonome Kommunistkollektiv er det slutt. Jeg skal fløtte. I første omgang hjem til stolte Nøtterøy, men seinere til et passende hovedkvarter for kommunistisk subversjon et sted i vår vakre hovedstad. Kampen er ikke tapt kamerater, og jeg lover å fortsette mitt virke som arbeiderklassens talerør fra mitt eksil på øya.

Det er først når du fløtter at du blir klar over hvor mye ting du egentlig har. Til og med en skarve arbeidergutt som meg sjøl klarer å erverve en urovekkende svær mengde materiell eiendom. Herregud, bare bøkene mine er nok til å fylle en middels stor leilighet aleine. I tillegg kommer platene, filmene og alt annet en stakkar har karra til seg gjennom treogtjue år. Ikke minst møbler, som utover sin praktiske funksjon er kjent for å ta masse plass. I den anledning annonserer jeg følgende up for grabs. Er du interessert kan du jo for eksempel sende en mail, hvis ikke går skiten på dynga.

>> To litt over gjennomslitte sofaer i svart skinn. Det er visstnok snakk om designsofaer. Mer interessant er alle som har sovet i dem. Det dreier som en betydelig andel av Norges unge revolusjonære, men også representanter for det kjempende folk fra resten av verden. Den siste som hadde gleden av dem er en av USAs siste gjenlevende marxist-leninister og han kunne bare bekrefte et allerede etablert faktum; de er jævlig gode å sove i.

>> Et hjørneskap i tre fra Ikea. Arbeidsstasjon heter det kanskje. Har inntill nylig husa en stasjonær PC, en scanner og et ukjent antall ringpermer. Ideelt for deg som trenger et hjemmekontor som kan ryddes vekk bare ved å lukke ei dør. Funker helt fint, men er kanskje ikke veldig pent å se på.

>> To nylig tømte bokhyller, også fra Ikea. Var en gang i fordums tid hvite. Ganske slitne, men tjener til sin hensikt.

>> Ett stykk bokhylle/skap, intill nylig fungerende som et slags barskap. Mørkt tre med herlig vulgære striper i gull. Har ei romslig hylle øverst og skap med to dører og to hyller under. Et ikke særlig smakfullt, men dertil velfungerende møbel.

>> En stol i rødt imitert skinn. Lenestol eller hva pokker man skal kalle det. Helt ålreit å sitte i.

>> Åtte stykk flotte gardiner. Ganske lange i kaffelatte-farga stoff med sånne bånd til å knyte dem fast i svart. Håndsydd. Veldig fine, altså!

3 kommentarer:

Lars sa...

et slags barskap = alltid tomt

Anonym sa...

Jeg har hus til deg om du vil ha.

Brage sa...

Men ingen ville ha noe gitt. Skamme dere!

Tumleplassen kjører på Blogger, sur kaffe og revolusjonært pågangsmot. Giving blogging a bad name since 2005.